document iconActueel nieuws

 • Gemeenteraad besluit over de huurkosten voor nieuwe locatie Fuse

  Naar aanleiding van een motie die in oktober 2021 door de gemeenteraad is aangenomen heeft het college de opdracht gekregen om de huisvesting van St. OJC Fuse in Bakel veilig te stellen.

 • Bakel: aanmelden voor Kijk in de wijk

  Woon jij in de wijk tussen Dorpsstraat-Roessel en Schoolstraat-Auerschootseweg? Meld je dan aan voor Kijk in de Wijk op dinsdag 27 juni van 18.30 tot 20.00 uur.

  plaatsnaambord Bakel
 • Energie besparen? Vraag een energiecoach om advies

  Onze gemeente telt inmiddels acht energiecoaches, die je alles kunnen vertellen over het besparen op energie.

  Vergroot afbeelding, logo samen heerlijck duurzaam
 • Minder maaien, meer biodiversiteit

  Bloemrijk grasland is niet alleen prachtig om te zien. Grassen en kruiden kunnen er groeien, wilde bijen, vlinders, insecten en vogels kunnen er leven. Daarom maken en onderhouden we onze wadi’s, oevers en graslanden al jaren als bloemrijk grasland. Maaien gebeurt dan ook minder, zodat er meer ruimte is voor biodiversiteit.

 • Hotspot Hightech Helmond-de Peel: maakbedrijven in de regio bundelen krachten

  Stichting Hightech Helmond-de Peel maakt zich al jaren sterk voor techniekpromotie in de regio. Hotspot Hightech Helmond-de Peel is onderdeel van het Dutch Technology Festival van 8 tot en met 10 juni.

 • Kijk in de wijk 2023

  Na de succesvolle edities van Kijk in de Wijk in 2022 staat er ook voor 2023 weer een aantal nieuwe edities gepland. Inwoners gaan samen met wijkbeheerders op pad om te praten over wat er goed gaat maar ook wat er beter kan in de wijk.

  wijk met nieuwbouwwoningen en bestaande woningen in Gemert
 • Loop je de 105e editie van de Nijmeegse Vierdaagse?

  Dan nodigen wij je van harte uit op maandag 10 juli voor een gezellig samenzijn met andere Nijmeegse Vierdaagse-lopers uit onze gemeente.

 • ‘Gezonde’ ideeën gezocht!

  Zit jij in groep 6, 7 of 8 en heb jij een goed idee hoe je Gemert-Bakel een stukje gezonder kan maken? Stuur je idee dan in en maak kans op een leuke prijs.

  ""
 • Project Delta Rhine Corridor van start

  De Delta Rhine Corridor is een verzameling van initiatieven om gelijktijdig meerdere ondergrondse buisleidingen en gelijkstroomverbindingen aan te leggen. De Delta Rhine Corridor komt ook langs Gemert.