Nieuws

Van

Tot en met

Vanmiddag even géén digitale diensten

Door software onderhoud kunt u op vrijdagmiddag van 16:00 tot +/- 18:30 uur tijdelijk géén gebruik maken van digitale diensten via deze website van gemeente Gemert-Bakel.

Doe mee aan het woonwensenonderzoek

Waarom moet je dat vooral doen als je bent geselecteerd? Onder meer op basis van zo’n onderzoek weten wij als gemeente wat jullie, onze inwoners, willen als het om wonen gaat.

Openbaar programma Veteranendag

Centraal staat erkenning en waardering van oud-militairen. Het officiële gedeelte is van 14.00 tot 15.00 uur, met de kranslegging bij het Vredesmonument aan het Ridderplein.

Doe mee aan de Nationale Fiets Telweek!

Van 18 tot en met 24 september meten we weer hoe Nederland zich op de fiets verplaatst, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zitten.

Doe mee aan het woonwensenonderzoek

Willekeurig geselecteerde inwoners, ook uit Gemert-Bakel, ontvangen dan een oproep om aan de digitale enquête mee te werken. Doe mee!

Vraag nu mantelzorgwaardering aan!

Als mantelzorger kun je een financiële waardering van 100 euro aanvragen. Jonge mantelzorgers kunnen zich melden voor een bioscoopbon van 20 euro.

Extra uitgiftepunt PMD- en luierzakken

Een overzicht van alle uitgiftepunten voor PMD- en luierzakken vindt onderaan deze pagina. PDM-afval wordt tweewekelijks gratis huis-aan-huis ingezameld.