Afstudeerstage Duurzaamheid

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht of meeloopstage? En wil jij een actuele aanvulling op je CV? Reageer dan snel op deze vacature.

Binnen het team Ruimtelijk Economische Ontwikkeling van Gemeente Gemert-Bakel is 2x per jaar plaats voor een klimaatbewuste stageplek.  

In de periode januari tot september 2024 is er helaas geen plek meer bij onze gemeente.

De opdrachten?

Er zijn altijd interessante taken op het vlak van de energietransitie of warmtetransitie. We bespreken samen een boeiende opdracht die bij jou past! En je werkt natuurlijk aan een resultaat waar wij direct mee aan de slag kunnen.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende afstudeeropdracht / stage;
  • De vrijheid om zelfstandig op pad te gaan voor onderzoek en interviews met betrokkenen;
  • Een fijn team met enthousiaste en gemotiveerde collega’s waar je kennis mee kunt delen;
  • Een stagevergoeding.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, energieke en initiatiefrijke persoonlijkheid. Je formuleert heldere deelopdrachten met een plan van aanpak waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Je durft vragen te stellen en kunt mensen motiveren om mee te doen. Je hebt de ambitie om expert te worden in verduurzaming!

Vereiste:

Je bent een laatstejaars hbo/wo student die geïnteresseerd is in het onderwerp duurzaamheid.

Belangstelling?

Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar gemeente@gemert-bakel.nl onder vermelding van duurzaamheidsstage.

Informatie

Voor meer informatie over gemeente Gemert-Bakel kun je kijken op www.gemert-bakel.nl. Indien je vragen hebt over de sollicitatieprocedure of de afstudeerstage kun je contact opnemen met Arthur Rijken via arthur.rijken@gemert-bakel.nl of bellen naar telefoonnummer 0492-378500.