Autodelen in Gemert: informatiebijeenkomst geïnteresseerden

05 december 2023
Inwoners

Deelauto's in gemeente Gemert-Bakel beschikbaar voor geïnteresseerden.

Informatiebijeenkomst voor inwoners en zzp'ers

Voor alle geïnteresseerde inwoners en zzp'ers organiseert OnzeAuto samen met een aantal buurtambassadeurs een informatiebijeenkomst op het gemeentehuis. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op:

Datum Dinsdag 12 december
Tijd 20.00 uur
Locatie Gemeentehuis - Ridderplein 1, 5421 CV in Gemert

 

Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Informatiebijeenkomst voor bedrijven en organisaties

Voor bedrijven en organisaties in gemeente Gemert-Bakel kan het ook erg aantrekkelijk zijn om gebruik te maken van de deelauto's. Medewerkers kunnen volop profiteren. Zo kunnen zij de auto's zowel zakelijk als privé gebruiken. 

Voor alle geïnteresseerde bedrijven en organisaties organiseert OnzeAuto samen met een aantal buurtambassadeurs een informatiebijeenkomst op het gemeentehuis. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op:

Datum Dinsdag 12 december
Tijd 16.00 uur
Locatie Gemeentehuis - Ridderplein 1, 5421 CV in Gemert

 

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via samenslimrijden@onzeauto.com. Kun je er op 12 december niet bij zijn, maar wil je wel meer informatie? Neem dn contact op met OnzeAuto via hetzelfde mailadres. 

Autodelen voor veel mensen een uitkomst

Autodelen biedt veel voordelen voor deelnemers. Of het nu gaat om een korte rit naar het werk, een weekendje weg of zelfs een vakantie, de deelauto's zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Het enige dat nodig is om een deelauto te gebruiken, is een rijbewijs en de gratis mobiele app van OnzeAuto.

Direct meedoen

Inwoners en zzp'ers kunnen nu ook al meedoen en kunnen kiezen tussen een introductieabonnement waarmee je flexibel gebruik kunt maken van de elektrische deelauto, of een rijtegoed waarmee je kunt profiteren van lagere kosten. Aanmelden kan via de website van Onze Auto.