Ben jij klaar voor de digitale toekomst? Glasvezel buitengebied Gemert-Bakel binnen handbereik

Waarom is glasvezel belangrijk?
Internet speelt een steeds grotere rol in ieders leven; van het invullen van de belastingen tot bankieren, zorg op afstand, ondernemen en studeren. Voor dit alles is een snelle en stabiele internetverbinding hard nodig. Glasvezel biedt die mogelijkheid. Bovendien wordt uw vastgoed meer waard met een goede netwerkverbinding. Glasvezel is namelijk meer toekomstbestendig dan kabel. Ook voor goede mobiele bereikbaarheid in de toekomst is glasvezel essentieel.

Informatieavonden Gemert-Bakel
Tijdens de informatieavonden kunt u zich uitgebreid en persoonlijk laten informeren over het belang van glasvezel en hoe de aanleg in zijn werk gaat. Ook kunt u al uw vragen kwijt aan de dienstenaanbieders.

Wanneer

Waar

Voor welk gebied

25 september

De Dompelaar, Sint Janstraat 49, Elsendorp

Elsendorp / De Rips

3 oktober

De Sprank, Oude Molenweg 12, De Mortel

De Mortel / Gemert Zuid

5 oktober

De Bron, Onze Lieve Vrouwestraat 55

Handel / Gemert Noord

10 oktober

Het Parochiehuis, Gemertseweg 2

Bakel

12 oktober

De Schans, Pastoor Simonisplein 2

Milheeze

 

Als u niet kunt bij een avond bij u in de buurt, dan bent u van harte welkom bij één van de andere avonden in de regio. Deze vindt u in de PDF.

PDF170915 Data informatieavonden Mabib.pdf

Lokale ambassadeurs gezocht: bij 50% aanmeldingen is aanleg een feit!
Mabib werkt volgens het principe van vraagbundeling: als minimaal 50% van de huishoudens in het buitengebied van Gemert-Bakel, Laarbeek, Nuenen en Son en Breugel zich aanmeldt, is de aanleg van het glasvezelnetwerk een feit. Om dit doel te bereiken is Mabib op zoek naar enthousiaste inwoners die willen helpen glasvezel mogelijk te maken. Zij kennen immers het gebied en de bewoners door en door en weten als geen ander wat er speelt binnen de gemeenschap. Dus ziet u de noodzaak van glasvezel in? En wilt u ons helpen ook anderen daarvan te overtuigen? Meld u dan nu aan als ambassadeur via info@mabib.nl.

Meer informatie
Wilt u nu al meer informatie? Dan kunt u alvast een kijkje nemen op www.mabib.nl (via de knop ‘in uw gemeente’ kunt u de pagina van Gemert-Bakel vinden met daarop de actuele stand van zaken).