Vergroot afbeelding: foto van beweegmakelaars Maartje en Matijs

Beweegmakelaars Maartje & Matijs

07 november 2023
Inwoners

Iedereen heeft het recht op sport en bewegen. Toch zijn er veel mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is om mee te doen. Beweegmakelaars Maartje Rooijackers en Matijs Hellings van Negen helpen je gratis op weg naar een leven vol beweging!

Ondersteuning voor iedereen


Matijs: ”We weten allemaal dat sporten en bewegen een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid. Wanneer je regelmatig beweegt, voel je je fysiek en mentaal sterker. Ook ontmoet je anderen en kan het verschillende ziektes voorkomen over verminderen.”

Toch zijn er veel mensen in gemeente Gemert-Bakel die een drempel ervaren om (extra) te gaan bewegen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een beperking, taalbarrière, financiën of leeftijd. Maartje en Matijs ondersteunen mensen, van jong tot oud, om hierin hun weg te vinden.

In actie


Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we eventuele drempels, wensen en interesses. Aan de hand daarvan wordt er gekeken naar een passend vervolg.

Maartje: “Wil je graag een bepaalde sport uitoefenen, maar weet je niet waar je deze kunt vinden? Of wil je graag meer sporten, maar heb je nog geen idee wat er bij je past? In beide gevallen gaan we op zoek naar een passende vereniging of organisatie. Waar nodig helpen we je ook bij het contact leggen en om bijvoorbeeld een proefles te plannen. Ook voor het lenen of aanschaffen van aangepaste sporthulpmiddelen kijken wij graag met je mee.”

Kom in contact


De hulp van de beweegmakelaars is geheel gratis. Neem contact op met Maartje via  maartjerooijackers@negen.nl of 0623962115 of met Matijs  via matijs@negen.nl of 0623660069.