Bewijs van in leven zijn of attestatie de vita

Het bewijs van in leven zijn is alleen bestemd voor gebruik in Nederland. Deze verklaring kunt u persoonlijk en digitaal aanvragen. U moet hiervoor staan ingeschreven in de gemeente Gemert-Bakel.

Attestatie de vita

Een attestatie de vita is een internationaal document voor in het buitenland. U kunt de verklaring alleen persoonlijk aanvragen. Hiervoor maakt u een afspraakexterne-link-icoon. Dit kan online of telefonisch via telefoonnummer 0492-378 500. Ook hiervoor geldt dat u staat ingeschreven in onze gemeente.

Meenemen

Neem een geldig legitimatiebewijs mee. Als het kan, breng dan ook de brief mee van de instantie die om een bewijs van in leven zijn of een attestatie de vita vraagt.

Legeskosten

ProductKosten
Verklaring van in leven zijn€ 16,60
Attestatie de vita€ 16,60

Vraagt een (pensioen)fonds een verklaring van in leven zijn of attestatie de vita van u? Dan hoeft u niet te betalen als het gaat om een uitkering van een pensioenregeling. Neem voor de gratis afgifte van de verklaring het schriftelijk verzoek mee van uw (pensioen)fonds.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente. Mail naar gemeente@gemert-bakel.nl onder vermelding van zaaknummer of bel naar ons algemene telefoonnummer 0492-378 500.