Doe mee met de cursus Politiek Actief in Gemert-Bakel!

19 juni 2024
Inwoners

Wil je iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet je niet hoe? Vraag je je wel eens af hoe beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Volg dan in september en oktober de cursus Politiek Actief in gemeente Gemert-Bakel en ontdek het!

Wij vinden het belangrijk om onze inwoners te betrekken bij de besluitvorming. Daarom bieden we deze cursus aan, zodat iedereen kan leren hoe de lokale politiek is georganiseerd. Deze cursus is voor iedereen die meer wil weten over gemeentepolitiek of interesse heeft om politiek actief te worden. 

De cursus begint op dinsdag 17 september en bestaat uit drie bijeenkomsten en een raadsvergadering. Het programma volgt nog. Meedoen is gratis!

Wanneer en waar?

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten (vanaf 19.00 uur tot maximaal 22.00 uur) en een raadsvergadering (vanaf 17.30 uur tot maximaal 23.00 uur):

  • Dinsdag 17 september (Introductie in de gemeente)
  • Dinsdag 24 september (De gemeenteraad)
  • Dinsdag 8 oktober (Debatteren) 
  • Donderdag 17 oktober (De raadsvergadering)

Alle bijeenkomsten vinden plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Gemert-Bakel.

Aanmelden

Meld je snel aan via de QR-code in de afbeelding hieronder of klik hier om bij het aanmeldformulierexterne-link-icoon te komen. Er is een maximumaantal deelnemers, dus wees er snel bij! Bij veel belangstelling wordt er een volgende cursus georganiseerd.

Heb je vragen?

Bel dan naar het telefoonnummer 0492-378527 met Marloes Laurenssen of stuur een e-mail naar griffie@gemert-bakel.nl