default iconIsoleren met ongekende subsidies

Duurzaam Gemert-Bakel heeft in de jaren dat ze actief zijn gemerkt dat er twee belangrijke redenen zijn voor woningeigenaren om over te gaan tot isoleren: financieel voordeel en wooncomfort. De reden om dit niet te doen is de onzekerheid over de juiste leverancier. Daarom wil ze woningeigenaren hierin ontzorgen.

Zorgvuldig gekozen partner

Isoleren zorgt voor een beter wooncomfort, lagere stookkosten en een beter energielabel!

Is dat niet interessant? Wij denken van wel. Daarom heeft Duurzaam Gemert-Bakel voor na-isolatie een partner geselecteerd. Dit hebben zij gedaan op basis van de volgende criteria: ervaringen en referenties, aanpak van de werkzaamheden, garanties, certificeringen, aanbod van isolatie methodes, prettige samenwerking, indruk van het bedrijf en prijsstelling. Ruim 50 tevreden woningeigenaren in onze gemeente hebben inmiddels met deze partner zaken gedaan.

Isoleren kan op meerdere manieren. En u kunt meerdere plaatsen isoleren: spouwmuur, vloer en dak. Vandaar dat een advies op maat noodzakelijk is. Belangrijk daarbij is dat er meerdere producten in het assortiment zitten, dus dat er niet op één product gestuurd hoeft te worden. Bij onze isolatie partner is dit geen enkel probleem. Dankzij het brede aanbod wat zij te bieden hebben, kunnen zij altijd op maat adviseren. En vanuit Duurzaam Gemert-Bakel hebben we voor de verschillende soorten isolatie zeer interessante collectieve prijsafspraken gemaakt. Zo laten we niets aan het toeval over.

Hoe werkt het?

  • Tijdens een afspraak doet de adviseur een inspectie met metingen
  • Vervolgens geven ze een advies op maat
  • U ontvangt een offerte op basis van het adviesgesprek
  • Als u akkoord bent, maken jullie een afspraak voor de uitvoering
  • Na oplevering ontvangt u alle benodigde gegevens om de subsidie aan te vragen

Ongekende subsidies

Het na-isoleren van je spouwmuur, dak of vloer was financieel al een van de meest interessante maatregelen. En op dit moment kunt u ook nog eens zeer interessante subsidies krijgen. Maar er zijn wel een aantal voorwaarden en daarnaast veranderen de subsidies regelmatig. De meest actuele informatie over de subsidies kunt u vinden op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ook kan onze partner u informeren.

Nu geld verdienen en een hoger wooncomfort

Interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met de na-isolatie partner van Duurzaam Gemert-Bakel? Vul dan het formulier om contact op te nemen met Duurzaam Gemert-Bakel in. Deze partner neemt vervolgens contact met u op.