Je woning verduurzamen of energie besparen? Vraag een energiecoach in Bakel om advies!

22 augustus 2023
Inwoners

Gemeente Gemert-Bakel is één van de acht gemeenten die gratis, onafhankelijke voorlichting over energiebesparing en verduurzaming geeft. Dit doen zij onder de vlag van EnergieHuis Slim Wonen. Inwoners konden al elke tweede en vierde zaterdag van de maand terecht in De Eendracht in Gemert. Maar vanaf september komt daar elke eerste zaterdag van de maand de mogelijkheid bij om een afspraak te maken in het Parochiehuis in Bakel.

Energiecoach Henk van den Berg: “We gaan vanaf september van start op een tweede locatie, om de inwoners van Bakel en omliggende dorpen voor te kunnen lichten bij hen in de buurt. Het gaat om een spreekuur op afspraak: via de website van Energiehuis Slim Wonen kun je je aanmelden. Na aanmelding neem ik of een van de andere energiecoaches contact met je op om de afspraak definitief te maken. De eerste 10 bezoekers in Bakel krijgen een klein cadeautje!

Dus: vraag jij je af of zonnepanelen jou wat op zullen leveren of ben je benieuwd of een warmtepomp een oplossing kan zijn om van het gas af te gaan? Of heb je andere vragen over energiebesparing of verduurzaming? Maak dan een gratis afspraak met onze energiecoaches in Gemert-Bakel via energiehuisslimwonen.nl/inloopspreekuur.

Elke 1ste zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur in het Parochiehuis in Bakel.

Elke 2de en 4de zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur in De Eendracht in Gemert.