Jouw huis een tweede thuis

31 oktober 2023
Inwoners

Heb jij er al eens over nagedacht om pleegouder te zijn, maar weet je niet precies wat er bij komt kijken? Ga dan vrijblijvend naar een informatieavond van Combinatie Jeugdzorg of vraag een informatiepakket aan.

In de week van de Pleegzorg (1 t/m 8 november) vragen we aandacht voor het tekort aan pleegouders. Tal van kinderen wachten op een stabiele, veilige plek om te wonen. Daarbij past een kind niet zomaar in ieder gezin. Daarom blijven ook in onze regio nieuwe pleegouders hard nodig. De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op 7 november 2023 van 19.30 tot 21.30 uur bij Combinatie Jeugdzorg, Locht 133 in Veldhoven. Tijdens deze bijeenkomst worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht. Ook vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen.

Weten of pleegzorg iets is voor jou?

Vraag een informatiepakket aan of volg vrijblijvend een van de maandelijkse pleegzorginformatieavonden van Combinatie Jeugdzorg. Meer informatie, een informatiepakket aanvragen of je aanmelden voor een informatiebijeenkomst gaat heel eenvoudig via de webpagina van Combinatie Jeugdzorgexterne-link-icoon.