Kavels wonen De Mortel

Aan ’t Plein
Deze locatie in het hart van de Mortel ligt tegenover de multifunctionele accommodatie De Sprank grenzend aan de Lochterweg/ Oude Molenweg. Beheermaatschappij A. van Schijndel ontwikkelt dit plangebied. Er komen twaalf appartementen en maximaal zes patio bungalows. 

De Vrije Erven
Het unieke aan dit bouwproject is dat de woningen geclusterd zijn rondom erven. De tien kavels zijn ruim van opzet, variërend tussen de 970 en 2339 vierkante meter, en bieden een vrij uitzicht over het prachtige buitengebied. De prijzen liggen tussen de € 261.900,- en € 388.475,- (excl. B.T.W.) De privacy die het buitengebied biedt, is erg aantrekkelijk, vooral in combinatie met de erfgedachte die de basis vormt voor de invulling van de locatie. De tien kavels zijn gelegen aan de Bakelseweg en De Bleek in De Mortel. De verkoop verloopt via Van Helvoort Makelaardij BV in Gemert. Kijk voor meer informatie op www.devrijeerven.nl.

De Vrije Erven:
foto De Vrije Erven

Let op: nu een kavel kopen in de Vrije Erven is extra voordelig. U krijgt namelijk 15% korting op de aanschaf van een kavel.

Leijgraafhof
Dit prachtige plan ligt vlakbij het centrum, aan de oostzijde van de Renseweg en ter hoogte van de Welpenheuvel. Hier is plek voor bijna 50 woningen. Voor fase 1 zijn er nog een paar kavels beschikbaar waarop u uw droomhuis kunt bouwen. Zodra fase 1 verkocht is, starten we met fase 2.

Luchtfoto Leijgraafhof:
luchtfoto Leijgraafhof

Matenplan Leijgraafhof:
plaatje Leijgraafhof matenplan