Kavels wonen De Mortel

Aan ’t Plein
Deze locatie in het hart van de Mortel ligt tegenover de multifunctionele accommodatie De Sprank grenzend aan de Lochterweg/ Oude Molenweg. Beheermaatschappij A. van Schijndel ontwikkelt dit plangebied. Er komen twaalf appartementen en maximaal zes patio bungalows. 

De Vrije Erven
Het unieke aan dit bouwproject is dat de woningen geclusterd zijn rondom erven. De tien kavels zijn ruim van opzet, variërend tussen de 970 en 2339 vierkante meter, en bieden een vrij uitzicht over het prachtige buitengebied. Bekijk de actuele PDFkavelprijzen in 2020. De privacy die het buitengebied biedt, is erg aantrekkelijk, vooral in combinatie met de erfgedachte die de basis vormt voor de invulling van de locatie. De tien kavels zijn gelegen aan de Bakelseweg en De Bleek in De Mortel. De verkoop verloopt via Van Helvoort Makelaardij BV in Gemert. Kijk voor meer informatie op www.devrijeerven.nl.

De Vrije Erven:
foto De Vrije Erven


Leijgraafhof
Dit prachtige plan ligt nabij het centrum, aan de oostzijde van de Renseweg ter hoogte van de Welpenheuvel. Hier is plek voor circa 45 woningen. Voor fase 1 zijn nog een tweetal kavels beschikbaar waarop u uw droomhuis kunt bouwen.
Wat betreft het plan Leijgraafhof fase 2 daar is nog slechts 1 kavel beschikbaar. (zie PDFbijlage)

Fase 1
Kavels vrij: nr.19
Kavels in optie: nr's. 13a-13, 15-16 en 17

Fase 2
Kavels vrij: -----
Kavels In optie: nr. 36