Zelf uw bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel?

schets Smartpark Gemert

Onze gemeente heeft in iedere dorpskern een duurzaam bedrijventerrein. Daarbij is er niet alleen een wisselende keuze aan bestaande panden, maar ook volop gelegenheid tot nieuwbouw op eigen bouwgrond. Kortom, er is of komt dus altijd een pand dat geheel aan uw wensen en behoeften beantwoordt. Een mooie kans voor ondernemers met toekomstperspectief!

Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met Susanne Aben-Ter Burg. Ook hebben wij voor ondernemers twee accountmanagers. Voor de kern Gemert is dat Wiel Verhaegh en voor de overige kernen is dat Susanne Aben-Ter Burg.

Bel ons op 0492 378500 of mail ons via gemeente@gemert-bakel.nl

Wij ontmoeten u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden!

Bakel

Bolle Akker
Op bedrijventerrein Bolle Akker zijn alle bedrijfskavels verkocht. Wel kunt u zich inschrijven bij de gemeente om op de reservelijst te komen. Wij adviseren u dat te doen! Er is in samenwerking met Ondernemersvereniging Bakel een enquête gehouden om te onderzoeken of en hoeveel behoefte er is naar bedrijfskavels in Bakel. De resultaten van de enquête bevestigen de gekozen strategie van de gemeente Gemert-Bakel: uitbreiding is noodzakelijk. De Provincie heeft gevraagd om in Peelverband te kijken naar de voorraad. Daarom is de gemeente is in gesprek met de Peelgemeenten om te kijken of toevoeging van voorraad mogelijk is. De verwachting is hier in juni 2020 meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Gemert

Smartpark
Smartpark is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare. Toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services, middenin Brainport. Hightech, mobiliteit, gezondheid, design en agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich in de clusters rondom Smartpark Gemert. Zo heeft het Business Center alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen ondernemers. We verwelkomen iedereen uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten.

Wilt u meer weten over een kavel op Smartpark? Bel of mail met de verkoopmanager Susanne Aben-Ter Burg via 06 38 17 02 36 of gemeente@gemert-bakel.nl (vermeld waar het over gaat). Dan ontvangt u de laatste informatie! Kijk op de speciale website www.smartparkgemert.nl. Wij ontmoeten u graag binnenkort!

Milheeze

Buiten- en Binnenveld
Op het bedrijventerrein Binnen- en Buitenveld is één bedrijfskavel nog niet verkocht. Dit is een kavel van circa 1.080m² waar u een losse woning bij kunt bouwen.

kaartje Binnenveld Buitenveld Milheeze