Zelf uw bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel?

schets Smartpark Gemert

Onze gemeente heeft in iedere dorpskern een duurzaam bedrijventerrein. Daarbij is er niet alleen een wisselende keuze aan bestaande panden, maar ook volop gelegenheid tot nieuwbouw op eigen bouwgrond. Kortom, er is of komt dus altijd een pand dat geheel aan uw wensen en behoeften beantwoordt. Een mooie kans voor ondernemers met toekomstperspectief!

Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met Corlanda Vos. Ook hebben wij voor ondernemers een accountmanager, Susanne Aben-Ter Burg.

Bel ons op telefoonnummer 0492 378500 of mail ons via gemeente@gemert-bakel.nl.

Wij ontmoeten u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden!

Bakel

Bolle Akker

Op bedrijventerrein Bolle Akker zijn alle bedrijfskavels verkocht. Wel kunt u zich inschrijven bij de gemeente om op de reservelijst te komen. Wij adviseren u dat te doen! Er is in samenwerking met Ondernemersvereniging Bakel een enquête gehouden om te onderzoeken of en hoeveel behoefte er is naar bedrijfskavels in Bakel. De resultaten van de enquête bevestigen de gekozen strategie van de gemeente Gemert-Bakel: uitbreiding is noodzakelijk. De Provincie heeft gevraagd om in Peelverband te kijken naar de voorraad. Daarom is de gemeente is in gesprek met de Peelgemeenten om te kijken of toevoeging van voorraad mogelijk is. Inmiddels is er goedkeuring vanuit de provincie en is gemeente Gemert-Bakel gestart met de aankoop van gronden ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijventerrein.

Gemert

Smartpark

Smartpark is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare. Toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services, middenin Brainport. Hightech, mobiliteit, gezondheid, design en agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich in de clusters rondom Smartpark Gemert. Zo heeft het Business Center alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen ondernemers. We verwelkomen iedereen uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten.

Op dit moment zijn alle bedrijfskavels verkocht of in optie. Het zuidelijke gedeelte van het bedrijventerrein is in ontwikkeling. Hier komt in de toekomst ruimte voor nieuwe bedrijven. Dus heb je interesse? Neem dan contact op met de verkoopmanager Corlanda Vos, via telefoonnummer 0492 378500 of gemeente@gemert-bakel.nl. Dan ontvangt u de laatste informatie! Kijk op de speciale website van Smartpark Gemert. Wij ontmoeten u graag binnenkort!

Woon-werkkavels te Elsendorp

In Elsendorp komt aan de Keizersberg ruimte voor maximaal 18 uitgeefbare woon-werkkavels. De bedrijfskavels hebben een grootte van minimaal 1.000 m² en maximaal 5.000 m²
Prognose start verkoop wordt nog nader ingevuld, de datum zal t.z.t. hier vermeld worden.

Indien u belangstelling heeft kunt u zich voorinschrijven, u kunt zich aanmelden bij Corlanda Vos of Mart Smits, via gemeente@gemert-bakel.nl.

Milheeze

Er is vanuit de provincie goedkeuring om het bedrijventerrein in Milheeze uit te breiden. Inmiddels is gemeente Gemert-Bakel gestart met de aankoop van gronden ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijventerrein.