Zelf uw bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel?

schets Smartpark Gemert

Onze gemeente heeft in iedere dorpskern een duurzaam bedrijventerrein. Daarbij is er niet alleen een wisselende keuze aan bestaande panden, maar ook volop gelegenheid tot nieuwbouw op eigen bouwgrond. Kortom, er is of komt dus altijd een pand dat geheel aan uw wensen en behoeften beantwoordt. Een mooie kans voor ondernemers met toekomstperspectief!

Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met het team Vastgoed: Susanne Aben – ter Burg of speciaal voor Smartpark - verkoopmanager Eric Sprangers. Ook hebben wij voor ondernemers een accountmanager bedrijven en economie Wiel Verhaegh.

Bel ons op 0492 378500 of mail ons via gemeente@gemert-bakel.nl

Wij ontmoeten u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden!

Bakel

Bolle Akker
Op bedrijventerrein Bolle Akker zijn alle bedrijfskavels verkocht. Wel kunt u zich inschrijven bij de gemeente om op de reservelijst te komen. Wij adviseren u dat te doen! Recentelijk is er in samenwerking met Ondernemersvereniging Bakel een enquête gehouden om te onderzoeken of en hoeveel behoefte er is naar bedrijfskavels in Bakel. De resultaten worden op dit moment uitgezocht. Zodra deze bekend zijn, laten we het weten.

Gemert

Smartpark
Smartpark is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare. Toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services, middenin Brainport. Hightech, mobiliteit, gezondheid, design en agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich in de clusters rondom Smartpark Gemert. Zo is de Agri Green Boulevard het kloppend hart en heeft het Business Center alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen ondernemers. We verwelkomen iedereen uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten.

Wilt u meer weten over een kavel op Smartpark? Bel of mail met de verkoopmanager Eric Sprangers via 06 29 25 98 68 of eric.sprangers@smartparkgemert.nl voor de laatste informatie! Onlangs zijn er kleinere kavels gemaakt en wordt een extra weg toegevoegd zodat de ontsluiting van verkeer nog beter wordt. Kijk op de speciale website www.smartparkgemert.nl . Wij ontmoeten u graag binnenkort!

Milheeze

Buiten- en Binnenveld
Op het bedrijventerrein Binnen- en Buitenveld zijn twee bedrijfskavels nog niet verkocht, maar zijn op dit moment in optie. Het zijn kavels waar u een losse woning bij kunt bouwen.

kaartje Binnenveld Buitenveld Milheeze