Mantelzorgwaardering

Mantelzorger? Meld je aan voor de mantelzorgwaardering

13 september 2022
Inwoners

Wij waarderen wat je doet. Als geste kun je daarom een Hartje Gemert-bon ter waarde van 60 euro aanvragen. Voor jonge mantelzorgers tot 18 jaar ligt er een bioscoopbon van 25 euro klaar. Aanvragen kan vanaf 1 september!

Het Steunpunt Mantelzorg van de Zorgcoöperatie Gemert organiseert ook dit jaar de waardering. Om hiervoor in aanmerking te komen kun je jezelf aanmelden en registreren als mantelzorger. Ben je al als mantelzorger geregistreerd? Dan neemt het Steunpunt Mantelzorg persoonlijk contact met je op via de mail of per post.

De aanvraag- en registratieformulieren kun je:
•    Digitaal invullen op de website van Zorgcoöperatie Gemert onder het kopje mantelzorgwaardering 2022;
•    afhalen bij de balie van het Steunpunt Mantelzorg of de gemeente;
•    per mail opvragen bij info@zorgcooperatiegemert.nl;
•    of opvragen bij je dorpsondersteuner. 
Lever de aanvraag uiterlijk 31 oktober 2022 in bij de Zorgcoöperatie Gemert. 

Dag van de Mantelzorger

Zet alvast in je agenda: 10 november is de landelijke dag van de mantelzorger. Rond die datum organiseren de Zorgcoöperatie Gemert in samenwerking met de dorpsondersteuners per kern een gezellige middag of avond voor mantelzorgers. Dan is de uitreiking van de Hartje Gemert-bonnen en ontmoet je andere mantelzorgers. Als je niet bij de speciale avond aanwezig bent, kun je de cadeaubon ophalen tussen  15 november en eind december 2022 bij Zorgcoöperatie Gemert.

Meer info

Heb je nog vragen over de mantelzorgwaardering of over de mogelijkheden van ondersteuning? Neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg Gemert-Bakel. De balie van het Steunpunt Mantelzorg is gevestigd aan: Hof van Nazareth 53, 5421 EC in Gemert

Het steunpunt is op dinsdag en donderdag geopend van 10.00 u tot 12.00 u. Als het steunpunt gesloten is hangt buiten bij de ingang een brievenbus waar de formulieren in gedeponeerd kunnen worden.

Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 u-12.00 u is het steunpunt ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0492-347458

Of mail je vraag naar: info@zorgcooperatiegemert.nl.