Meldpunt gedupeerden kinderopvangtoeslag

Informatie voor ouders

Ben je als ouder getroffen door de problemen met kinderopvangtoeslag? De Belastingdienst/Toeslagen compenseert je daar dan financieel voor. Het kan zijn dat deze compensatie niet voldoende is. Heb je hulp en ondersteuning nodig omdat er problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en opvoeding? Of heb je behoefte aan ondersteuning bij het maken van een nieuwe start? Neem dan contact op met Marloes Trepels, bereikbaar via telefoonnummer 0492-378 500.

Informatie voor betrokken kind(eren)

Ben je kind van een erkend gedupeerde ouder van de toeslagenaffaire? Dan ontvang je een brief van de Belastingdienst met informatie over de Kindregelingexterne-link-icoon en het geldbedrag dat je krijgt. Het geldbedrag hangt af van je leeftijd. Het kan even duren voordat je deze brief ontvangt. Op dezelfde pagina vind je ook informatie over de planning.

Heb je behoefte om hier met iemand over te praten, of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Marloes Trepels, bereikbaar via telefoonnummer 0492-378 500.

We gaan graag met je in gesprek over je situatie en wat je nodig hebt.
Je kunt van ons bijvoorbeeld hulp krijgen bij vragen over onderwijs, hulp bij werk, geldproblemen, extra zorg of als je wilt praten over wat je is overkomen.

We kijken dan hoe we je daarbij het beste kunnen helpen. Dit kan in iedere situatie iets anders zijn.