Materialenkeuze dorpsplein Bakel: laat je stem horen!

29 juni 2020

In januari 2020 is het centrumplan Bakel goedgekeurd door de gemeenteraad. Hierna is er hard gewerkt aan de detailtekeningen van het inrichtingsplan, voor fase 1 van het Sint Wilbertsplein. Denk mee!

De Stem Van Bakel en de gemeente willen deze tekeningen graag met je delen. We zijn benieuwd welke materialenkeuze, denk daarbij aan bestrating en grassoorten, jouw voorkeur heeft. Ook laten we zien welke varianten van half verharding (dus met groen tussen de stenen) er mogelijk zijn en horen we graag je mening over de kunstobjecten op het plein. Deze voorkeuren nemen we mee bij de verdere invulling van het gedetailleerde plan.

Inloopmomenten
Wij nodigen alle inwoners van Bakel daarom van harte uit om de tekeningen en verschillende materiaalkeuzes te komen bekijken. Hiervoor hebben we drie inloopmomenten georganiseerd in de zaal achter Jut&Jul.

•           Maandag 6 juli 19.00u - 21.00u

•           Donderdag 9 juli 19.00u - 21.00u

•           Zaterdag 11 juli 13.00u - 15.00u

Ter plekke kun je ons je voorkeuren doorgeven. Ook zijn er afgevaardigden van het bestuur van DSVB en de betreffende projectgroep aanwezig om eventuele vragen en/of opmerkingen te bespreken.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een van de inloopmomenten te bezoeken, dan kun je je voorkeuren tot en met zaterdag 11 juli ook kenbaar maken via www.destemvanbakel.nl.

Graag tot volgende week!

logo Stem van Bakel

Centrumplan Bakel