Nieuwe pleegouders gezocht

10 september 2020

Heb jij er al eens over nagedacht om pleegouder te zijn? Maar weet je niet precies wat er bij komt kijken? Ga dan vrijblijvend naar een informatieavond van Combinatie Jeugdzorg.

Tal van kinderen wachten op een veilige plek om te wonen. Daarbij past een kind niet zomaar in ieder gezin. Daarom blijven ook in onze regio nieuwe pleegouders hard nodig. De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op maandag 14 september van 20.00 tot 22.00 uur in De Cacaofabriek, Cacaokade 1 in Helmond. Tijdens deze avond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht. Ook vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst of het aanvragen van een informatiepakket kan via pleegzorg@combinatiejeugdzorg.nl of 040 - 245 19 45. Op www.pleegzorg.nl en www.combinatiejeugdzorg.nl/pleeggezinnen vind je meer informatie over pleegzorg inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders. Op openjewereld.nu vind je daarnaast een test waarmee je kunt zien wat jij kunt doen.