Samen blijven? Of toch scheiden?

07 juli 2020

Neem voor een vrijblijvend gesprek dan eens contact op met het infopunt Samen/Scheiden.

Als het in je relatie niet lekker loopt, als je overweegt om te scheiden of zelfs al op dat punt bent, komt er veel op je af. Helemaal als er kinderen in het spel zijn. Neem voor een vrijblijvend gesprek dan eens contact op met het infopunt Samen/Scheiden.

Onze medewerkers Aggie Jonkers en Marloes Trepels kijken vanuit hun professionele achtergrond naar relatieproblemen, scheidingen en alle praktische zaken die hierbij komen kijken. Zij kunnen je voorzien van informatie en ondersteuning. Beiden hebben ook korte lijnen met andere professionals die je mogelijk kunnen helpen je relatie te redden of juist op een prettige manier uit elkaar te gaan.

Ook voor kinderen
Relatieproblemen of een scheiding binnen een gezin met kinderen heeft grote impact. Opvoeden en opgroeien van kinderen is in deze situaties best lastig. Maar ook kinderen zelf zitten vol vragen. Want hoe gaat dat na een scheiding, moet ik kiezen of wat als vader of moeder een nieuwe relatie krijgt? Ouders én kinderen kunnen met al hun vragen bellen met het infopunt Samen/Scheiden. Je belt Aggie en Marloes gewoon via het nummer van de gemeente. Zij maken dan een afspraak met je om jouw situatie te bespreken en te kijken wat nodig is.