Vraag nu mantelzorgwaardering aan!

Ook dit jaar zet de gemeente Gemert-Bakel mantelzorgers in het zonnetje.

Als mantelzorger kun je een financiële waardering van 100 euro aanvragen. Jonge mantelzorgers kunnen zich melden voor een bioscoopbon van 20 euro. Iedereen die eerder een waardering heeft ontvangen, benaderen we actief.

Aanvragen
Tussen 1 september en 31 oktober 2017 kun je de mantelzorgwaardering aanvragen. Download het aanvraagformulier of haal een formulier op in het gemeentehuis. Het formulier staat ook op de website van de LEV-groep.

Dag van de mantelzorger
Mantelzorgers opgelet: noteer alvast zaterdagmiddag 11 november 2017 in de agenda. Dan staat een gezellige middag met ontspanning voor jullie op het programma. In je eigen dorpskern kun je van 14.00 tot 16.00 uur mede-mantelzorgers ontmoeten en samen genieten van een ontspannen en gezellige high tea en muziek. Je kan je tot vrijdag 14 oktober opgeven bij het Steunpunt mantelzorg van LEV-groep.

Ondersteuning mantelzorgers
Wilma van Grinsven van Steunpunt mantelzorg Gemert-Bakel weet alles over de mogelijkheden van ondersteuning voor mantelzorgers. Neem gerust contact op via 06-40944887, per e-mail via wilma.vangrinsven@levgroep.nl of via het kantoor van de LEV-groep, (0492) 363026.