Nieuwe pleegouders gezocht

01 november 2022
Inwoners

Heb jij er al eens over nagedacht om pleegouder te zijn? Maar weet je niet precies wat er bij komt kijken? Ga dan vrijblijvend naar een informatieavond van Combinatie Jeugdzorg.

Tal van kinderen wachten op een veilige plek om te wonen. Daarbij past een kind niet zomaar in ieder gezin. Daarom blijven ook in onze regio nieuwe pleegouders hard nodig. De eerstvolgende online informatiebijeenkomst is op maandag  7 november 2022 van 20.00 tot 21.15 u. Daarnaast kun je ook naar een (fysieke) bijeenkomst op 13 december 2022 van 20.00 u – 22.00 u bij Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven. Tijdens deze bijeenkomst worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht. Ook vertelt een ervaren pleegouder uit de regio over de eigen ervaringen.

Aanmelden

Het aanvragen van een informatiepakket kan via Combinatie Jeugdzorg en ga voor aanmelding voor de bijeenkomst naar “informatieavonden pleegzorg” of bel 040 245 19 45. Op de websites Pleegzorg.nl en Combinatie Jeugdzorg  vind je meer informatie over pleegzorg, inclusief filmpjes en ervaringsverhalen van voormalige pleegkinderen, pleegouders en ouders. Op de website Open je Wereld vind je daarnaast een test waarmee je kunt zien wat jij kunt doen.