Fijne feestmaand voor iedereen

16 november 2021

Kom je normaal maar net uit met je geld? Dan is dat in december misschien een uitdaging. Cadeautjes voor Sinterklaas of een gezellig kerstdiner zijn niet vanzelfsprekend. Stichting Wensboom en Stichting Kerstpakketten helpen.

Stichting Wensboom zorgt dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen ook een cadeautje krijgen. Op www.dewensboom.nl is een wensenformulier te vinden waarmee de wens ingediend kan worden. Dat kan voor Sinterklaas of kerst.

Wie kan een kerstpakket aanvragen?
Iedereen waarvan bij ons bekend is dat hij of zij van een minimum moeten rondkomen, heeft een brief gekregen om een kerstpakket aan te vragen. Dat geldt voor mensen met een uitkering (IOAW – IOAZ of bijstand), bijzondere bijstand, schuldhulpverlening, Pas-Vooruit of een bijdrage maatschappelijke participatie. Vul het opgaveformulier in en lever het in. Alleen dan zorgt de Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel voor een kerstpakket voor jou.

Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen?
Heb je geen brief van ons ontvangen maar krijg je kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Vanwege de privacywet beschikken wij niet over je gegevens. Haal dan zelf een opgaveformulier bij de receptie van het gemeentehuis of bel ons.  

Tekening van een kerstboom