Gemeente blijft coronasteun bieden

27 juli 2021

Sinds de uitbraak van het coronavirus biedt de gemeente hulp aan inwoners, ondernemers en organisaties. Door actief informatie te delen, financiële steun te bieden of als luisterend oor. Dat blijft, ook nu we ons voorzichtig gaan richten op herstel ná corona.

Samengevat is alle ‘noodhulp’ het afgelopen anderhalf jaar goed geregeld op de meest logische plekken. Zo kunnen, bijvoorbeeld, ondernemers voor alle regelingen terecht bij Senzer. Er was ook een tijdelijk crisisteam voor ondernemers, die lokale coronavragen van een antwoord voorzag. Sportverenigingen hadden te maken met onze medewerker Sport, organisatoren van evenementen met het team Vergunningen, noem maar op. Voor de fase van herstel ná corona geldt dat de meeste vragen via de lopende contacten aan bod komen.

Coronaloket
Op initiatief van de gemeenteraad is er ook een coronaloket ingesteld. Heb je een coronavraag en weet je niet waar je ermee terecht kunt? Mail dan naar gemeente@gemert-bakel.nl en vermeld als onderwerp: coronaloket. Dan neemt een van onze medewerkers contact met je op. Is een afspraak handig? Dan is er het coronaloket in het gemeentehuis.
 

Coronaloket in gemeentehuis