Hardlopen voor Unieke Sporters

21 juni 2022

Goed bezig Gemert-Bakel en Uniek Sporten de Peel geven mensen met een beperking een zetje in de rug om deel te nemen aan de Gemert City Run.

Iedereen moet kunnen sporten en bewegen. Met deze gedachte is beweegcoach Tijn in gesprek gegaan met de Gemert City Run, het bekende hardloopevenement dat dit jaar plaatsvindt zaterdag 9 juli. Ook zij staan achter deze visie en besloten al snel een nieuwe afstand het leven in te roepen: de 2,1 kilometer. Een afstand waar iedereen op zijn eigen niveau aan kan deelnemen.

Extra voor deelnemers met beperking

Goed Bezig Gemert-Bakel doet graag wat extra’s. Mede door Uniek Sporten de Peel kunnen zij deelnemers die een beperking ervaren ook nog het volgende bieden:

- Gratis deelname
- Gratis deelname begeleider of buddy
- Shirt van Uniek Sporten
- Begeleiding van aankomst tot start
- Training/parcoursverkenning

Uit al het bovenstaande kun je kiezen. Je kunt tijdens het inschrijven aangeven of dat je wel/geen interesse hebt in bijvoorbeeld de begeleiding naar de start of de parcoursverkenning. Getrainde atleten kunnen zich via Goed Bezig Gemert-Bakel  ook inschrijven voor de 5 of 10 km. Na afloop ontvang je sowieso een mooie Gemert City run medaille!

Aanmelden

Let op, want de bovenstaande extra’s gelden alleen zodra je je vóór 24 juni inschrijft via de website van Goed Bezig Gemert-Bakel. Hier kun je ook terecht voor extra informatie.