Nieuwbouw Huisman op Smartpark Gemert

06 april 2021

Huisman Gemert is in 1962 opgericht en gevestigd aan de Zandstraat 9 in Gemert. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid en zijn de grenzen van de huidige locatie bereikt. 

De tijd is nu aangebroken voor een nieuw en groter bedrijfspand. Om dit te realiseren is er een perceel van 32.000m² aangekocht op een nieuwe zichtlocatie aan de Oost-Om. De vergunning is verleend en de bouw is in volle gang.

Van alle gemakken voorzien
Door deze nieuwe locatie kan Huisman de klant nog beter bedienen. Er is een ontvangstruimte, showroom en de hal biedt meer ruimte voor opslag zodat er een ruim productaanbod is. Een overdekte drive-in van 1.000m² zorgt dat kopers de bouwmaterialen snel en comfortabel mee kunnen nemen.

Duurzaam bouwen
Huisman bouwt ook duurzaam. Op het dak van de nieuwbouw komen circa 4.200 zonnepanelen die voor ongeveer 380 huishoudens elektriciteit zullen leveren. De CO2-voetafdruk wordt zo klein mogelijk gehouden met uiterst goede isolatie, een grote warmtepomp en intern transport door middel van elektrische heftrucks.

Verdere ontwikkelingen
De gemeente Gemert-Bakel is samen met haar partners, Kingspan Unidek, BL Huisvestiging en Unigoed, nog in gesprek met meer bedrijven om te komen tot een verdere ontwikkeling van Smartpark.

Kijk voor meer informatie op www.smartparkgemert.nl of neem contact op met onze verkoopmanager Susanne Aben-Ter Burg.