Nieuwe digitale afvalkalender beschikbaar via mijnblink.nl    

Wilt u weten wanneer in 2018/2019 bij u het afval wordt opgehaald? Dit kunt u vanaf nu zien in de nieuwe digitale afvalkalender van BLINK!

BLINK is de organisatie die in Gemert-Bakel het afval inzamelt. In de nieuwe digitale afvalkalender is alle informatie over afval makkelijker vindbaar, completer en actueel.

Afvalwijzer vervalt

De afvalkalender van 2018 kunt u tot eind van het jaar blijven raadplegen in de Afvalwijzer, www.mijnafvalwijzer.nl. Vanaf 1 januari 2019 is deze Afvalwijzer (inclusief de app!) niet meer beschikbaar. BLINK ontwikkelt ook een nieuwe verbeterde app. Hierover informeren wij u in het nieuwe jaar.

Hoe werkt de nieuwe afvalkalender?

Ga naar mijnblink.nl. Hier logt u in met uw postcode en huisnummer. U krijgt dan uw persoonlijke afvalkalender te zien. Zo ziet u wanneer welk afval op uw adres wordt opgehaald. U kunt ook klikken naar de jaarkalender. De kalender printen kan door op de knop PDF te klikken.

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om digitaal uw persoonlijke afvalkalender in te zien? Neem dan contact op met de gemeente. Dan zorgen wij voor een print.

Nieuw in de afvalkalender

In de afvalkalender vindt u een handige tool om te checken waar welk afval thuis hoort. Ook ziet u gemakkelijk op een kaartje aangegeven staan waar u welk afval in uw buurt kunt inleveren. Verder is alle informatie makkelijker vindbaar, completer en actueel.

Algemene afvalkalender

De algemene afvalkalender (pdf) kunt u vanaf nu al raadplegen via www.gemert-bakel.nl/afval.

Meer informatie of melding? Neem contact op met BLINK

In de nieuwe digitale afvalkalender vindt u alle informatie en tips over het aanbieden van afval. Heeft u toch nog een vraag? Of wilt u een melding maken van bijvoorbeeld een container die niet geleegd is of plastic afval dat is blijven staan? Dan kunt u terecht bij BLINK via 0800-0492 of klantenservice@mijnblink.nl.