Onderzoek naar koopgedrag

12 oktober 2021

Natuurlijk willen we een zo aantrekkelijk mogelijk centrum. Doe jij daarom mee aan het onderzoek naar ons koopgedrag? 

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Waar het online winkelen een sterke groei heeft doorgemaakt, is op straat vaker leegstand zichtbaar en veranderen winkels in bijvoorbeeld horeca of woningen. Gemeenten en provincie zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang. Het onderzoek wordt uitgevoerd op verzoek van de provincie. Ook de gemeente Gemert-Bakel neemt deel aan het onderzoek.

Het onderzoek
Dat onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincie bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen.

Doe jij ook mee?
Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 Horeca Cadeaukaarten van €25,- verloot.

Privacy gewaarborgd
De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Koopstromenonderzoek 2021.

Meer informatie
Voor meer informatie over het onderzoek is er de website www.kso2021.nl.

 

Doet u ook mee aan het koopstromenonderzoek 2021?