Plaatsing ‘Smarttree’ op nieuwe rotonde Noord-Om

Zaterdag 8 december heeft dit heuglijke plaatsgevonden.

Samen met drie Gemertse bedrijven, BL huisvesting, Unigoed en Kingspan-Unidek, ontwikkelt de gemeente sinds juni 2016 bedrijventerrein Smartpark. De belangrijkste vier hoofdkenmerken van dit bedrijventerrein zijn;

1. Goede voorzieningen, flexibele vestigingsmogelijkheden en parkachtige uitstraling;

2. Samenwerking mogelijk binnen een inspirerend ondernemersklimaat;

3. Een ligging midden tussen kansrijke innovatieclusters en samenwerkingsverbanden in de regio;

4. Gelegen in een mooie groene landelijke gemeente met optimaal duurzaam woon-en leefklimaat en goede recreatieve voorzieningen.


Beeldmerk ‘Smarttree’

Deze slimme kenmerken zijn verbeeld in een logo en verwerkt in een fysiek kunstwerk, de “Smarttree”. Dit kunstwerk was tijdelijk geplaatst in het nog verder aan te leggen groenpark, midden in het bedrijventerrein. De ontwikkeling van het bedrijventerrein verloopt sindsdien voorspoedig. We hebben al veel nieuwe bedrijven mogen verwelkomen. Daarnaast lopen er voortvarende gesprekken met bedrijven welke zich ook graag hier willen vestigen.

Tijd dus nu om de “Smarttree” op een markante en meer in het oog springende locatie te plaatsen. In overleg met de partners, de provincie en het waterschap is besloten het kunstwerk zaterdag 8 december 2018 om 10.15 uur definitief te plaatsen op de nieuwe verbindende rotonde aan de Oost-Om/Noord-om.

Deze locatie verbindt de regio Boxmeer, Boekel-Uden en Laarbeek-Helmond met Gemert-Bakel. Bovendien markeert deze nieuwe locatie meteen het begin (en de afslag) naar het bedrijventerrein Smartpark.