Pleegzorg: op zoek naar jou!

Heb jij er al eens over nagedacht om pleegouder te zijn? Kom dan maandag 20 januari naar de informatieavond die Combinatie Jeugdzorg in samenwerking met CJG organiseert.

Wat komt er allemaal bij kijken? Kan ik dat wel? Vragen die je misschien hebt, terwijl het pleegouder zijn wel soms door je hoofd speelt. Eigenlijk is het simpel. Een kind dat voor korte of langere tijd op een andere plek dan thuis moet wonen, zoekt vooral structuur, warmte en veiligheid.

Hard nodig
Dus ben je geen superheld? Prima! Juist hele gewone mensen zijn super pleegouders. In principe kan iedereen die ouder is dan 21 jaar pleegouder zijn, ongeacht burgerlijke staat, culturele achtergrond, seksuele oriëntatie of financiële situatie. Er wachten nog steeds kinderen op een plekje in een pleeggezin. Nieuwe pleegouders blijven daarom hard nodig. Ook in onze gemeente!

Vrijblijvend
Twijfel dus niet langer en bezoek vrijblijvend de informatieavond op maandag 20 januari. Je krijgt heldere en realistische informatie over alle facetten van pleegzorg. De avond is van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis in Gemert. Om je aan te melden, vul je het aanmeldformulier in op www.combinatiejeugdzorg.nl of bel naar (040) 2451945.

Kijk voor meer informatie ook op www.pleegzorg.nl.