Sociale gids vernieuwd: Wegwijzergemertbakel.nl

Alle informatie over kosteloze, professionele en commerciële ondersteuning en activiteiten op het gebied van zorg en welzijn, werk en inkomen en jeugd in onze gemeente!

Iedereen kan in een situatie komen dat thuis hulp, ondersteuning of zorg nodig is. Het is vaak lastig zelf om hulp te vragen. En soms moeilijk om de goede oplossing te vinden.

In Gemert-Bakel krijgt iedereen de hulp en ondersteuning die nodig is! Wij vertellen je graag waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt.

Zelf digitaal zoeken naar een oplossing
Als je online goed uit de voeten kunt, vind je op www.wegwijzergemertbakel.nl misschien al een oplossing. De Wegwijzer geeft alle inwoners laagdrempelig en toegankelijk, snel en simpel informatie. Wegwijzergemertbakel.nl laat zien welke mogelijkheden je hebt om een oplossing in de buurt te vinden. Op de website zie je snel waar organisaties zitten en welke activiteiten er worden georganiseerd.

Hoe werkt het ?
Open de website www.wegwijzergemertbakel.nl op je computer, tablet of smartphone. Op de startpagina kun je direct zoeken op thema of kun je in de zoekbalk een onderwerp typen. Je wordt dan naar de volgende pagina geleid. Op die pagina kun je kiezen tussen een overzicht van kosteloze ondersteuning of betaalde ondersteuning in de buurt. Het is mogelijk om van de overzichten een afdruk te maken.

Een gids voor en door gebruikers
De Wegwijzer is een gids voor en mede mogelijk gemaakt door alle gebruikers. Het succes van de website is vooral afhankelijk van de volledigheid en kwaliteit van de inhoud. De website biedt de mogelijkheid om de inhoud voor en dóór de gebruikers te vervaardigen. Zo dragen alle betrokken partijen bij aan een nuttige en effectieve sociale gids. Ook jij kunt een bijdrage leveren om de Wegwijzer zo volledig mogelijk te maken. Heb je als gebruiker of organisatie tips of aanvullingen voor de website? Dan kun je dit via de speciale knop doorgeven.