Start bouw Senzer en Lips+ Smartpark Gemert

Afgelopen week is de Van Bussel Groep uit Helmond begonnen met de bouw van een bedrijfspand op Smartpark Gemert. Dit pand wordt gebouwd voor Senzer in samenwerking met Lips+.

Achter de schermen
De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwbouwplan voor Senzer en Lips+. Senzer heeft voor de realisatie van dit pand in de Van Bussel Groep een goede investeringsmaatschappij gevonden. Zij hebben op hun beurt Eric Berben van Perfect Bouwtekeningen de opdracht gegeven om een pand te ontwerpen. De partijen hebben samen alle eisen en wensen doorgesproken, wat heeft geresulteerd in een prachtig pand met een kantoorgedeelte en een bedrijfsruimte.

Planning
De komende maanden wordt er flink gebouwd. Dit is goed nieuws voor de werkgelegenheid in Gemert. Het biedt toekomst aan zowel de medewerkers van Lips+ als Senzer, die nu werkzaam zijn in het logistiek centrum aan de Scheiweg. De verhuizing van Senzer en Lips+ zal in oktober plaatsvinden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.smartparkgemert.nl of neem contact op met Susanne Aben-Ter Burg via (0492) 378 500.

v.l.n.r. Eric Berben (bouwkundig tekenaar), Jochen van de Mortel (Senzer, manager detachering & participatie), Tonnie van Bussel (bouwbedrijf A. van Bussel), wethouder Miranda de Ruiter-van Hoof, Arno Senders (Lips+, bedrijfsmanager) Susanne Aben-Ter Burg (verkoopmedewerker Smartpark).