Zonnepanelen kopen via de gemeente?

08 februari 2021

Kom op 23 februari naar de digitale informatieavond

Gemert-Bakel is één van de 12 gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Wil je meer informatie? Kom dan naar de digitale informatieavond op dinsdag 23 februari van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden digitale informatieavond
Aanmelden voor de informatieavond kan via www.degroenezone.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met deelnamelink (controleer ook je spambox).

Hoe werkt het?
De gemeenten die meedoen kopen samen zonnepanelen in en schieten de kosten voor. Dit betekent dat je zelf geen aanbetaling hoeft te doen voor de zonnepanelen. In maximaal 15 jaar, tegen 1,35% rente, los je de lening maandelijks af bij de gemeente.

Besparen vanaf de eerste maand
Al vanaf de eerste maand heb je financieel voordeel: de opbrengst is namelijk hoger dan je maandelijkse aflossing. Daarnaast krijg je 15 jaar lang garantie. Voor iedere gemeente is maar een aantal plekken beschikbaar. De gemeente Gemert-Bakel heeft nog ongeveer 30 plekken beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!