Speciaal voor ondernemers die op de hoogte willen blijven van de economische ontwikkelingen in Gemert-Bakel en de regio, is er een digitale nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief lees je: Waar werkt de gemeente aan? Waar zijn ondernemersverenigingen mee bezig? Wat gebeurt er in de regio en welke invloed hebben (nieuwe) ontwikkelingen op het ondernemen in Gemert-Bakel?

Meld je nu aan en ontvang de volgende nieuwsbrief rechtstreeks in je mail.
Ga naar de laatste nieuwsbrief.

We nodigen alle ondernemers uit om eigen nieuws en ontwikkelingen, vanuit het eigen bedrijf, te delen met ons, zodat we dit op kunnen nemen in een volgende nieuwsbrief.

iFrame naar aanmeldformulier Mailchimp

Als u zich aanmeldt, wordt uw e-mailadres uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. U kunt zich op elk gewenst moment via de link in de nieuwsbrief afmelden. Uw persoonsgegevens worden dan verwijderd uit ons bestand.

Op de nieuwsbrief is de privacyverklaring gemeente Gemert-Bakel van toepassing. Door u te abonneren geeft u aan dat u kennis hebt genomen van onze privacyverklaring en geeft gemeente Gemert-Bakel uitdrukkelijk toestemming tot het verwerken van mijn e-mailadres om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen.