Omgevingsvergunning, Monument

Als je iets aan je monument wilt veranderen, dan heb je een vergunning nodig. Je kunt hiervoor een vergunning aanvragen via het omgevingsloket.
U kunt uw aanvraag digitaal indienen via het omgevingsloket. Kies in dit digitale loket voor de werkzaamheid: "Werkzaamheden in, aan of op een monument of archeologisch monument uitvoeren, of dit anders gebruiken".

Aanvragen vergunning

Tip! Heeft u een complexe, meervoudige aanvraag? Dan adviseren wij u een vooroverleg aan te vragen bij de gemeente. De optie om een vooroverleg aan te vragen is opgenomen in het Omgevingsloketexterne-link-icoon.

Alarminstallatie

De gemeente Gemert-Bakel kent geen vergunningplicht, meldplicht of informatieplicht voor het plaatsen van een alarminstallatie.

Leg je de alarminstallatie aan in een monument? Dan is een vergunning misschien wel nodig. Doe hiervoor de vergunningcheck in het Omgevingsloketexterne-link-icoon. Kies in dit digitale loket voor de werkzaamheid: "Werkzaamheden in, aan of op een monument of archeologisch monument uitvoeren, of dit anders gebruiken"

Kosten