Bedrijfshuisvesting: maak een goede start!

Gemert-Bakel is een kansrijke gemeente, centraal gelegen in de regio met veel goede voorzieningen. Het is er prettig wonen, recreëren, werken en ondernemen. We bieden een goed vestigingsklimaat voor ondernemers. Een goed ondernemingsklimaat betekent ook: voldoende huisvesting op aantrekkelijke en makkelijk bereikbare locaties. Hiervoor biedt de gemeente Gemert-Bakel veel mogelijkheden.  

SmartPark Gemert
Smartpark Gemert is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare. Toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services, middenin Brainport en grenzend aan de Agrifood Capital regio Noordoost-Brabant.

Hightech, mobility, health, design, agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich in clusters rondom Smartpark Gemert. Vanuit Smartpark Gemert kan een toeleverend bedrijf of een afnemer letterlijk alle kanten op. Het moderne industrieterrein is flexibel, biedt ruimte aan grote en kleine bedrijven, nu en in de toekomst.

Smartpark Gemert geeft op creatieve, innovatieve en themagerichte wijze inhoud aan deze slimme locatie. Zo is de Agri Green Boulevard het kloppend hart en heeft het Business Center Gemert alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen ondernemers. Smartpark Gemert verwelkomt bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten.

logo Smartpark Gemert

Overige locaties
De gemeente Gemert-Bakel heeft in iedere dorpskern een duurzaam bedrijventerrein. Daarbij is er niet alleen een wisselende keuze aan bestaande panden, maar ook volop gelegenheid tot nieuwbouw op eigen bouwgrond. Er is – of komt – dus altijd een pand dat geheel aan uw wensen en behoeften beantwoordt. Een mooie kans voor ondernemers met toekomstperspectief.

Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met het team Vastgoed of met de accountmanager Bedrijven & Economie van de gemeente.