Herinrichting Presidentenbuurt – Gemert

Denk jij mee?
Nieuwe inrichting Presidentenbuurt

Woon jij in de Presidentenbuurt? Als bewoner ben jij dé expert in jouw straat. Help mee met het bedenken van een nieuwe inrichting! Of wil je meer doen? 

In het project Presidentenbuurt krijgen 25 straten een nieuwe inrichting. De riolering wordt vervangen en er komt nieuwe bestrating en groen. Dit is nodig om de wijk leefbaar te houden voor de toekomst. We krijgen namelijk te maken met steeds extremer weer, met risico op regenwateroverlast en hitte. Daarom is het nodig om de wijk flink groener te maken. Dan kan het regenwater goed de grond in. En de bomen en planten zorgen voor de nodige koeling.

Woon jij in de buurt en heb je altijd al mooie bomen of bloeiende planten in jouw straat willen hebben, of een mooie groene tuin? Laat dan van je horen en doe mee, want dit is het moment om jouw buurt een stuk leuker en fijner te maken om in te wonen.

Dit kon op zaterdag 9 en 16 juni. Toen reed de Gemertse ideeëntram bij jou in de buurt. Het was een groot succes! In de tram kon je al je ideeën en wensen kwijt. Alle buurtbewoners, jong en oud waren van de partij. 

Meer weten over dit project? Stuur een e-mail naar presidentenbuurt@gemert-bakel.nl . Je kunt ook bellen naar 0492 - 378 500 en vraag naar P. Nagtegaal.