Vergroot afbeelding. Afbeelding van de nieuwe situatie Vondellaan en Willem de Haasstraat met auto's

Update Vondellaan: 1e fase is gereed, de weg is weer open!

27 juni 2023
Inwoners

Update Vondellaan: 1e fase is gereed, de weg is weer open!

De eerste fase van het werk is gereed! Er moeten natuurlijk nog wat dingen gedaan worden om het helemaal af te ronden, maar de weg is opengesteld voor het verkeer. Tussen de rotonde Kruiseind / Haageijk en de Jumbo kan het verkeer de nieuwe weg en de nieuwe kruising met de Willem de Haasstraat gebruiken. De eerste reacties uit de omgeving zijn zeer positief!

Enige voorzichtigheid wordt nog wel gevraagd van de weggebruiker. Er wordt langs de weg nog gewerkt, er ligt nog zand op de weg en iedereen moet wennen aan de nieuwe situatie. Met de komst van de nieuwe inrichting is de weg ook 30 km/uur zone geworden en zijn alle kruisingen gelijkwaardig. 

Er wordt momenteel met twee rioolploegen hard gewerkt aan de volgende fase van het project. In het gedeelte rondom de (voormalige) rotonde nabij de Pastoor Attendorenstraat wordt nu gewerkt. De Vondellaan is afgesloten tussen de Past. Santfoortstraat en de Jumbo (de supermarkt is bereikbaar vanaf de centrumzijde) maar ook een deel van de Pastoor Attendorenstraat is dicht. Nog voor de zomervakantie moet hier een deel van de nieuwe bestrating zijn aangebracht.

Op de pagina van dit project vind je meer informatie en alle laatste updates.