Gemeente bereikbaar via WhatsApp

icon WhatsAppHoe werkt het? Heb je WhatsApp op je telefoon en wil je ons via WhatsApp een vraag stellen? Zet dan WhatsApp nummer (06) 285 009 05 van gemeente Gemert-Bakel in je contacten. Je kunt gelijk je vraag aan ons stellen. Let op: je kunt dit nummer alleen gebruiken om te Whatsappen. Bellen of sms is niet mogelijk.

Bereikbaarheid
We beantwoorden WhatsApp berichten tijdens de uren dat wij telefonisch bereikbaar zijn, van maandag t/m donderdag tussen 09.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. Je krijgt dan binnen een uur een reactie van ons. Natuurlijk kun je ook buiten deze tijden via WhatsApp een vraag stellen. Je krijgt dan de volgende werkdag een reactie van ons.

Privacy
Gemeente Gemert-Bakel gaat zeer zorgvuldig om met ieders privacy. Wij versturen daarom nooit vertrouwelijke gegevens, zoals uw Burgerservicenummer, via WhatsApp. Deze gegevens vragen wij je niet via WhatsApp. Wij adviseren je deze gegevens dan ook niet via WhatsApp aan ons te sturen. Hebben wij deze gegevens toch nodig om jouw vraag te beantwoorden, dan stappen wij over op een ander communicatiemiddel.