Woningbouwprojecten

Uw droomwoning bouwen? In alle kernen van onze gemeente zijn daar mogelijkheden voor. Voor zelfbouw gelden de volgende prijzen. De meeste bestemmingsplannen zijn of worden flexibel gemaakt, waarmee veelal kavels op maat zijn te leveren. Bij veel projecten kunt u meepraten en mee bepalen hoe het gebied eruit komt te zien.

Zorgvuldige dialoog
Bent u projectontwikkelaar of gaat u zelf bouwen? Omdat de gemeente een zorgvuldige dialoog belangrijk vindt en ontwikkelaars wil stimuleren dit op een goede manier te doen, heeft de gemeente spelregels opgesteld voor een zorgvuldige dialoog met belanghebbenden. Deze spelregels gelden ook voor ontwikkelingsplannen, zoals bijvoorbeeld woningbouw.

PDF171011 Spelregels Zorgvuldige dialoog.pdf

Hieronder staan alle beschikbare woningbouwlocaties op een rij. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons dan gerust.

Er is nog 1 kavel aan de Hilakker beschikbaar. Voor dit kavel geldt een afwijkende, gunstigere prijs.

Daarnaast zijn er kavels waarop de ontwikkelaar projectwoningen realiseert.

Aan ’t Plein
Deze locatie ligt tegenover de multifunctionele accommodatie De Sprank en grenst aan de Lochterweg/Oude Molenweg. Beheermaatschappij A. van Schijndel ontwikkelt dit plangebied. Er komen 12 appartementen en maximaal 6 patio’s.

De Bleek
Nabij de Leeuwerikweg in het buitengebied zijn er kavels beschikbaar aan De Bleek.

De Vrije Erven
Het unieke aan dit bouwproject is dat de woningen geclusterd zijn rondom erven.

Bakelseweg
In dit gebied, dat tegen de bossen van de Nachtegaallaan grenst, is voldoende ruimte om grote kavels in te richten.

Leijgraafhof
Aan de oostzijde van de Renseweg, ter hoogte van de Welpenheuvel, ligt Leijgraafhof. Daar is plek voor bijna 50 woningen. Voor fase 1 zijn er nog enkele kavels beschikbaar. 

Kwartelhof
Er is nog één kavel beschikbaar waar u direct aan de slag kunt.

Achter MFA
Achter de MFA, gelegen aan de Meester Hertsigstraat, zijn drie tot vier kavels beschikbaar. 

Kruiseind
Deze locatie ligt voor het bestaande appartementencomplex Zwanenhof en tegenover Elzenhof. Hier komen een 18-tal appartementen die in 2018 gebouwd worden in opdracht van OKKO Project BV. 

Doonheide Molenbroekseloop
Tussen de wegen Boekelseweg en de Wouw ligt de nieuwbouwwijk Doonheide Molenbroekse Loop. Er zijn nog twee zelfbouw kavels beschikbaar. De laatste 17 projectwoningen, die gebouwd worden in opdracht van Hendriks Projectbouw (onderdeel VOF Doonheide) zijn allemaal in optie.

Klooster Nazareth
Voor klooster Nazareth is een woningbouwplan in ontwikkeling. BL Huisvesting realiseert hier woningen en appartementen. Voor meer informatie kijk op www.7heavengemert.nl .

 

De Bron
Het oude dorpshuis de Bron is grotendeels gesloopt. Op deze locatie ontwikkelt BL Huisvesting woningen en appartementen.

Heerebosch fase 2
Tegenover de Oude Kluis en naast het bos komt een gasloze uitbreidingswijk. Samen met geïnteresseerden en belangstellenden wordt deze wijk ingericht. Begin 2018 wordt een definitieve keuze gemaakt in het stedenbouwkundig plan.

 

In Elsendorp-Noord, aan Peelmeester, Herman van der Asdonkstraat of Adelaarshof zijn nog kavels (op maat te maken) beschikbaar die per direct bebouwd kunnen worden.

 

Zuidrand
Aan de zuidrand van Milheeze ten oosten van Millekens zijn nog enkele op maat te maken kavels beschikbaar.

Ossestaart (Kloosterweide)
Op de hoek Ossestaart / Kloosterweide zijn nog enkele kavels beschikbaar. In overleg is maatwerk te leveren.

Noordrand
In Milheeze Noord worden op verschillende locaties woningen gerealiseerd. De ontwikkelaar verkoopt deze woningen.