Zonnepanelen voor iedereen

Heb je interesse in zonnepanelen?

Dan heeft u een van onderstaande opties. Als u nog geen zonnepanelen heeft, hebben we voor iedereen een interessante mogelijkheid:

  • Is je dak geschikt en wil je de zonnepanelen graag zelf aanschaffen, dan heeft Duurzaam Gemert-Bakel een interessante aanbieding voor jou bij een zorgvuldig geselecteerde partner. Lees hierover meer onder het kopje “Als je zonnepanelen aan wil aanschaffen”.
  • Is jouw dak niet geschikt? Dan kun je investeren in zonnepanelen op een ander dak in een postcoderoos. In onze gemeente zijn er al 5 postcoderozen! Heb jij interesse in deelname of heeft jouw bedrijf een groot dak wat je hiervoor ter beschikking wil stellen? Meer informatie lees je op Energiecoöperatie Noord-Brabant.

Als je zonnepanelen wil aanschaffen

Duurzaam Gemert-Bakel heeft in de jaren dat ze actief zijn gemerkt dat er twee belangrijke redenen zijn voor woningeigenaren om over te gaan tot aanschaf van zonnepanelen: financieel voordeel en wooncomfort. De reden om dit niet te doen is de onzekerheid over de juiste leverancier. Daarom wil ze woningeigenaren hierin ontzorgen.

De technische commissie van Duurzaam Gemert-Bakel heeft een partner geselecteerd uit meerdere aanbieders. De criteria op basis waarvan deze partner is gekozen: kwaliteit, prijs, kosten meerwerk, garanties producten, opbrengstgarantie en flexibiliteit en service van de leverancier.
Ruim 100 tevreden woningeigenaren in Gemert-Bakel hebben inmiddels via deze partner zonnepanelen aangeschaft.
Duurzaam Gemert-Bakel heeft voor verschillende typen complete systemen een collectieve prijsafspraak gemaakt, alsmede voor verschillende soorten meerkosten. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Onze zonnepanelen partner geeft  je aan de hand van jouw situatie persoonlijk advies.
  • Vervolgens ontvang je een offerte met een scherpe prijs voor een compleet pakket.
  • Als je akkoord bent, maken jullie een afspraak voor installatie.
  • Na oplevering heb je nog 10 jaar opbrengstgarantie en monitoring
  • Uiteraard kun je ook zelf op je app in de gaten houden hoeveel je verdient met de zonnepanelen

Interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met de zonnepanelen partner van Duurzaam Gemert-Bakel? Stuur dan een email naar duurzaamgemertbakel@gmail.com met uw contactgegevens (naam, adres en telefoonnummer). Deze partner neemt vervolgens contact met je op.