default iconZonnepanelen voor iedereen

Heeft u interesse in zonnepanelen?

Dan heeft u een van onderstaande opties. Als u nog geen zonnepanelen heeft, hebben we voor iedereen een interessante mogelijkheid:

 • Is uw dak geschikt en wilt u de zonnepanelen graag zelf aanschaffen, dan heeft Duurzaam Gemert-Bakel een interessante aanbieding voor u bij een zorgvuldig geselecteerde partner. Lees hierover meer onder het kopje “Als u zonnepanelen wil aanschaffen”.
 • Is uw dak niet geschikt? Dan kunt u investeren in zonnepanelen op een ander dak in een postcoderoos. In onze gemeente zijn er al 5 postcoderozen! Heeft u interesse in deelname of heeft uw bedrijf een groot dak wat u hiervoor ter beschikking wil stellen? Meer informatie vindt u op de website van Energiecoöperatie Noord-Brabant.

Als u zonnepanelen wil aanschaffen

Duurzaam Gemert-Bakel heeft in de jaren dat ze actief zijn gemerkt dat er twee belangrijke redenen zijn voor woningeigenaren om over te gaan tot aanschaf van zonnepanelen: financieel voordeel en wooncomfort. De reden om dit niet te doen is de onzekerheid over de juiste leverancier. Daarom wil ze woningeigenaren hierin ontzorgen.

De technische commissie van Duurzaam Gemert-Bakel heeft een partner geselecteerd uit meerdere aanbieders. De criteria op basis waarvan deze partner is gekozen: kwaliteit, prijs, kosten meerwerk, garanties producten, opbrengstgarantie en flexibiliteit en service van de leverancier.
Ruim 100 tevreden woningeigenaren in Gemert-Bakel hebben inmiddels via deze partner zonnepanelen aangeschaft.
Duurzaam Gemert-Bakel heeft voor verschillende typen complete systemen een collectieve prijsafspraak gemaakt, alsmede voor verschillende soorten meerkosten. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Onze zonnepanelen partner geeft u aan de hand van uw situatie persoonlijk advies.
 • Vervolgens ontvangt u een offerte met een scherpe prijs voor een compleet pakket.
 • Als u akkoord bent, maken jullie een afspraak voor installatie.
 • Na oplevering heb je nog 10 jaar opbrengstgarantie en monitoring
 • Uiteraard kunt u ook zelf op uw app in de gaten houden hoeveel u verdient met de zonnepanelen

Interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met de zonnepanelen partner van Duurzaam Gemert-Bakel?Vul dan het formulier om contact op te nemen met Duurzaam Gemert-Bakel in. Deze partner neemt vervolgens contact met u op.

Artikelen die met duurzaamheid te maken hebben

 • Afstudeerstage Duurzaamheid

  Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht of meeloopstage? En wil jij een actuele aanvulling op je CV? Reageer dan snel op deze vacature.

 • Regionale Energiestrategie. Waar staan we nu?

  Gemert-Bakel is een van de 21 gemeenten in Zuidoost Brabant die samen met provincie en waterschappen afspraken maken over een duurzame toekomst. Dat gaat van energie besparen en energie opwekken uit zon en wind tot duurzame warmte gebruiken.

  zonnepanelen
 • Opwek van duurzame energie in Gemert-Bakel

  Juli 2020 heeft de gemeenteraad een beleid vastgesteld waarmee zonnevelden gerealiseerd kunnen worden

 • Zonnepanelen voor iedereen

  Heeft u interesse in zonnepanelen?

 • Formulier Duurzaam Gemert-Bakel

  Interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met de na-isolatie en zonnepanelen partner van Duurzaam Gemert-Bakel?

 • Duurzaamheid

  De gemeente Gemert-Bakel stimuleert en investeert in een duurzame toekomst, een fijne leefomgeving voor onze kinderen (en de generaties erna).