Inspiratie op doen op de Leer & Werk Markt op 25 juni

11 juni 2024
Inwoners

Op dinsdag 25 juni vindt de eerste Leer & Werk Markt regio Helmond – De Peel plaats. Ook in onze regio zien we grote personeelstekorten in verschillende sectoren. De kwalificaties van werkzoekenden sluiten niet altijd meer aan op de wensen van de werkgevers. De oplossing ligt in het aantrekken van werkzoekenden met de juiste motivatie. Kennis kan vaak bijgeleerd worden. Daarom organiseren Senzer, UWV, ROC ter AA en het Leerwerkloket Helmond-de Peel. 

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Vaak zijn ze bereid tijd te steken in een nieuwe medewerker door bijvoorbeeld het aanbieden van een opleiding, een certificaat, een praktijkverklaring of door het bieden van extra begeleiding. Werkgevers kunnen hun bedrijf plus vacatures presenteren op deze dag én op de site van de Leer & Werk Markt. Werkzoekenden kunnen zo inspiratie op doen over werk, opleidingen, leerbanen én een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven.  

Het is voor werkzoekenden mogelijk om op een eenvoudige en informele manier het gesprek aan te gaan met werkgevers uit de regio. Daarnaast kunnen werkzoekenden kledingadvies inwinnen voor tijdens sollicitaties en bestaat er de mogelijk om je CV op te frissen! 

Deelnemen Leer & Werk Markt 

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen op dinsdag 25 juni tussen 13.00 en 15.00 uur de Leer & Werk Markt bezoeken op de Churchilllaan 109 in Helmond (de gezamenlijke ontvangstruimte van Senzer en UWV) of via www.leer-en-werkmarkt.nl. Je hoeft je niet aan te melden: loop gewoon eens binnen of ga eenvoudig naar de site en je zit meteen in de Leer & Werk Markt omgeving. Werkgevers en uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in deelname voor een volgende Leer & Werk Markt, kunnen contact opnemen met: Michael Kraaipoel UWV 06 – 11 34 73 78, Linda Koolhaas Senzer 06 – 43 98 26 08, of mailen naar info@leer-en-werkmarkt.nl