Ken jij iemand die een lintje verdient?

21 mei 2024
Inwoners

De lintjesregen 2024 is enkele weken geleden geweest. Dat betekent dat we met de voorbereidingen voor de editie van 2025 beginnen. Ken jij iemand die een lintje verdient? Geef dat dan vóór 1 juni aan ons door.   

Een koninklijke onderscheiding is een blijk van waardering voor inwoners die langdurig en intensief vrijwilligerswerk verrichten. Het maakt niet uit of dat op het gebied van sport, kunst, cultuur, geloof, natuur of pleegzorg is. 

Speciale datum

Het aanvragen van een lintje is een lang traject en daarom moeten de inwoners die volgens jou een lintje verdienen vóór 1 juni bij ons aangemeld zijn. We adviseren om dat zo snel mogelijk te doen. Wil je dat het lintje tijdens een specifieke gelegenheid wordt uitgereikt? Dat kan in bepaalde gevallen, dien deze aanvraag minimaal zes maanden vooraf in. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de lintjesprocedure, neem contact op met onze afdeling Kabinetszaken. Zij vertellen je graag meer over de voorwaarden. Je kunt ook kijken op www.lintjes.nlexterne-link-icoon. Onder ‘Voordragen’ vind je het aanvraagformulier. De aanvraag is gratis.