build-reside iconLeijgraafhof De Mortel

Alle kavels van nieuwbouwplan Leijgraafhof zijn verkocht en de nieuwe woningen zijn gebouwd of in aanbouw

Voor ons hét teken om de openbare ruimte woonrijp te maken. Dat wil zeggen dat we de openbare ruimte van haar definitieve inrichting gaan voorzien. Hierbij kun je denken aan het aanbrengen van de definitieve bestrating, de inrichting van het groen en het plaatsen van de verlichting. 

Planning

De aanbestedingsprocedure is afgerond en aannemingsbedrijf Selten B.V. uit Uden gaat de werkzaamheden uitvoeren. Wij verwachten vanaf juni 2023 te kunnen start met de werkzaamheden, dit is afhankelijk van de voortgang van bouwwerkzaamheden woningen. Informatie over de planning en eventuele fasering en de duur daarvan ontvangen de omwonenden van de aannemer.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de woningen is tijdens de uitvoering beperkt. Wij zorgen er samen met de aannemer voor dat u te voet en lopend met de fiets aan de hand altijd bij uw woning kunt komen. Het kan voorkomen dat u enige tijd niet met de auto bij uw woning kunt komen. De exacte informatie hierover en informatie over het ophalen van het huisvuil etc. ontvangen de omwonenden van de aannemer. 

Meer informatie

Heb je vragen over de inrichting van de openbare ruimte? Neem dan contact op met Martijn van der Wijst, projectleider team Openbaar Beheer, via e-mail gemeente@gemert-bakel.nl of bel naar telefoonnummer 0492-378 500