Lid van een culturele vereniging of groep? Praat mee!

18 juni 2024
Inwoners

Gemeente Gemert-Bakel is bezig met het opstellen van een visie op cultuur. We vinden het erg belangrijk om daarvoor met culturele verenigingen en informele groepen in gesprek te gaan.  Daarom organiseren we een bijeenkomst op 4 september.

Tijdens deze bijeenkomst komen we graag te weten waar je tegen aanloopt als culturele vereniging of groep in Gemert-Bakel of wat juist goed gaat.  Ook horen we graag waar de gemeente mogelijk in kan ondersteunen.

Praktische informatie bijeenkomst 4 september

De bijeenkomst op 4 september vindt plaats in de Eendracht  en wordt geleid door Meggy Althuizen.
Inloop vanaf: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Verwachteeindtijd: 21.30 uur 

We willen je vragen je aan te melden voor de bijeenkomst via deze pagina op onsgemert.nlexterne-link-icoon.

Enquête en inloopavond

Als voorbereiding op de bijeenkomst vragen we verenigingen en groepen om een enquête in te vullen. Dit vormt de basis van het gesprek op 4 september. De enquête invullen kan t/m 10 juli en doe je via deze pagina op onsgemert.nlexterne-link-icoon.

Mogelijk heb je vragen over het invullen van de enquête. Daarom houden we op 24 juni een inloopavond in De Eendracht.  We gaan tijdens deze avond nog niet inhoudelijk in gesprek over de visie van de gemeente. Hiervoor willen we eerst input bij jullie verzamelen via de enquête en tijdens de bijeenkomst op 4 september.

Inlopen kan op 24 juni in De Eendracht tussen 19.00 en 21.00 uur.
We willen je vragen je van te voren aan te melden via deze pagina op onsgemertbakelexterne-link-icoon