Peelondernemers in de nieuwe wereld, maar wat is dan die ‘nieuwe wereld’?

26 september 2023
Inwoners

Het willen benutten van nieuwe technologieën, proactief inspelen op veranderingen in consumentengedrag of noodgedwongen moeten aanpassen naar het sociaal-maatschappelijk domein… Vroeg of laat en in meer of mindere mate heeft élke ondernemer te maken met deze invloeden. En graag of niet, negeren is simpelweg geen optie.

In de spotlights

Tijdens Boiling Business nemen inspirerende Peelondernemers je mee in de keuzes die zij hebben gemaakt en welke impact dat op hun onderneming heeft gehad. En we hebben het dan niet over de standaard perikelen die van tijd tot tijd de kop opsteken. Deze gastsprekers hebben de spotlights gepakt omdat zij ingrijpende veranderingen hebben doorgevoerd.

De avond

We verwachten je om 19.30 uur waarna al snel het officiële gedeelte start (stipt 20:00).

Victor Mids (mis)leidt je door de avond met verbazingwekkende ‘mindf*ck’ acts, afgewisseld door inspirerende presentaties van onze peelondernemers.

Aan tafel zoeken Arno Kantelberg en Inge van Dijk verdieping. Hoe hoog was de noodzaak en ging het om overleven of kansen pakken? Welke investeringen zijn gedaan en wat heeft het opgeleverd? Hoe verhoudt deze trend zich in de wereldeconomie? Wat gaat de toekomst brengen?

Rond 22:00 uur start de Netwerk Afterparty met gegarandeerd genoeg gespreksstof!