VVN Gemert-Bakel verwelkomt 1000ste deelnemer aan opfriscursus

05 maart 2024
Inwoners

Afgelopen week startte Veilig Verkeer Nederland afdeling Gemert-Bakel voor de 25e keer een opfriscursus verkeer voor 55-plussers in cultuurcentrum De Eendracht in Gemert. Een cursus-start met een bijzondere mijlpaal, namelijk de begroeting van de 1000ste cursist. Theo van Gerven mocht samen met wethouder Martien Bankers een prijs uitdelen aan, de 1000ste cursist, John Geerts uit Gemert. 

VVN Gemert-Bakel heeft in 2001 de eerste opfriscursussen georganiseerd voor 55-plussers. In de eerste jaren vonden deze cursussen 1 keer per jaar plaats, maar gezien het succes vinden deze momenteel al 2 keer per jaar plaats. De cursus bestaat uit drie dagdelen; theorie, controle van oog en oor en als afsluiting een rijvaardigheidsrit. Door deze cursus te volgen voelen de cursisten zich veiliger, mobieler en ook zekerder tijdens het autorijden. In november 2024 wordt weer een cursus georganiseerd. 

Heb je interesse of wil je meer gegevens over de cursus ontvangen dan kun je het beste een mailtje sturen naar de Secretaris van de VVN afdeling, Theo van Gerven, t.vangerven@upcmail.nl of bellen naar 0657253736.