Luchtfoto vliegbasis de Peel

Vliegbasis De Peel – Online Informatiebijeenkomst van Defensie op 16 januari

10 januari 2024
Inwoners

Het Ministerie van Defensie wil op termijn vliegbasis De Peel weer in gebruik nemen. 

Online informatiebijeenkomst 

Op dinsdag 16 januari van 19.30 tot 21.00 uur organiseert het Ministerie van Defensie een digitale informatiebijeenkomst over Ruimte voor Defensie. Defensie geeft tijdens deze bijeenkomst uitleg over de Notitie Reikwijdte en Detailniveauexterne-link-icoon. Daarin staat welke mogelijkheden Defensie onderzoekt om te bepalen wat de beste plek of manier voor Defensie is om te bouwen, oefenen of vliegen.  

Wilt u deelnemen aan deze online bijeenkomst? U kunt zich hiervoor aanmelden via de website van het Ministerie van Defensie.externe-link-icoon Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail met een persoonlijke link naar de online bijeenkomst. 

Let op: de presentatie gaat over de plannen van Defensie in heel Nederland en niet specifiek over onze regio. 

Zienswijze indienen 

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau ligt tot en met 12 februari 2024 ter inzage en is te bekijken via de website van Defensieexterne-link-icoon. Inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden hebben de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen. Dat kunnen vragen, opmerkingen of suggesties zijn. Een zienswijze indienen kon tot en met 12 februari 2024.

Meer informatie 

Lees verder op de algemene webpagina over dit onderwerp. 

De meest actuele informatie vindt u op de websites van Defensieexterne-link-icoon en de Commissie Overleg & Voorlichting Milieu (COVM)externe-link-icoon. Dit is een adviescommissie van de minister van Defensie