Zelf uw bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel?

Onze gemeente heeft in iedere dorpskern een duurzaam bedrijventerrein. Daarbij is er niet alleen een wisselende keuze aan bestaande panden, maar ook volop gelegenheid tot nieuwbouw op eigen bouwgrond. Kortom, er is of komt dus altijd een pand dat geheel aan uw wensen en behoeften beantwoordt. Een mooie kans voor ondernemers met toekomstperspectief!

Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met Corlanda Vos. Ook hebben wij voor ondernemers een accountmanager, Susanne Aben-Ter Burg.

Bel ons op telefoonnummer 0492 378500 of neem contact op via het contactformulier bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel.

Wij ontmoeten u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden!

Bakel

Bolle Akker

Op bedrijventerrein Bolle Akker I zijn alle bedrijfskavels verkocht. Op dit moment is Bolle Akker II in ontwikkeling, voor de zomervakantie heeft een inloopbijeenkomst plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben zowel geïnteresseerden als ook omwonenden zich kunnen melden. Dit om hun wensen/eisen/zorgen aan te geven. Heeft u interesse in een toekomstige bedrijfskavel? Dan adviseren wij u om zich in te schrijven. Wanneer u een inschrijfformulier contactformulier bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel invult komt u op de lijst van het project te staan en wordt u op de hoogte gehouden.  

Gemert

Smartpark

Smartpark is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare. Toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services, middenin Brainport. Hightech, mobiliteit, gezondheid, design en agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich in de clusters rondom Smartpark Gemert. Zo heeft het Business Center alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen ondernemers. We verwelkomen iedereen uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten.

Op dit moment zijn alle bedrijfskavels verkocht, in optie of gereserveerd. Het zuidelijke gedeelte van het bedrijventerrein is in ontwikkeling. Hier komt in de toekomst ruimte voor nieuwe bedrijven. Heeft u interesse in een bouwkavel neem dan contact op met de verkoopmanager Corlanda Vos, via telefoonnummer 0492 378500 of meld uw interesse via het contactformulier bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel.  U ontvangt dan de laatste informatie en u komt automatisch op de lijst met geïnteresseerden!  Kijk op de speciale website Smartpark Gemert. Wij ontmoeten u graag binnenkort!

schets van een aantal bedrijfsgebouwen met straten, auto's, vrachtwagens en mensen

Elsendorp

Woon-werkkavels

In Elsendorp komt aan de Keizersberg ruimte voor maximaal 18 uitgeefbare woon-werkkavels. De bedrijfskavels hebben een grootte van minimaal 1.000 m² en maximaal 5.000 m²
Prognose start verkoop wordt nog nader ingevuld, de datum zal t.z.t. hier vermeld worden.

Indien u belangstelling heeft kunt u zich voorinschrijven, u kunt zich aanmelden bij Corlanda Vos of Mart Smits, via  via het contactformulier bedrijfsruimte bouwen op een bedrijfskavel.

Milheeze

Er is vanuit de provincie goedkeuring om het bedrijventerrein in Milheeze uit te breiden. Inmiddels is gemeente Gemert-Bakel gestart met de aankoop van gronden ten behoeve van de uitbreiding van het bedrijventerrein.

Of bent u op zoek naar